top of page

Algemene voorwaarden

Als BouwGarant aannemer verzekeren wij u van juiste diploma's en verzekeringen, aantoonbare ervaring en garantie.

Op al onze overeenkomsten zijn van toepassing 'AVA 2013' (zakelijk) of 'Covo 2010' (particulieren):

'Algemene Voorwaarden voor Aanneming van werk 2013 (AVA 2013)'

'Consumenten Voorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant (Covo2010)'

Bouwgarant biedt extra garantieregelingen voor nieuwbouw en verbouwprojecten. Zie hieronder voor nadere informatie:

'Verbouwgarantieregeling'

'Aanvraagformulier Verbouwgarantie'

'Nieuwbouwgarantieregeling eengezinswoning'

'Nieuwbouwgarantieregeling appartementsrechten'

 

De nieuwbouwgarantieregeling valt sinds kort ook onder het keurmerk van Stichting GarantieWoning. Dit houdt voor u extra zekerheid in en is essentieel voor het verkrijgen van een hypotheek!

 

Kwaliteitsgarantie

Om u er van te verzekeren dat wij altijd op de hoogte zijn van alle nieuwe regelingen en wij ons blijven vernieuwen, zijn wij lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Hierbij profiteren wij van een collectieve belangenbehartiging en een uitgebreid informatie- en dienstenpakket zodat wij u de juiste een meest uitgebreide service kunnen verlenen. 

 

VCA staat voor Veiligheid Gezondheid en Milieu. Wij zijn VCA gecertificeerd, wat inhoud dat wij werken volgens de Europese normen rond de veiligheid bij het uitvoeren van werkzaamheden met een verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Veiligheid van u, onze werkgevers en de bouwwerkplaats staat natuurlijk voorop!

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie benutten wij onze kansen voor een beter milieu en het meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij door middel van duurzaam ondernemen. 

bottom of page